Letní čchi-kung pro spokojené srdce

V pondělí 17. června 2024 v 18,30 h v živé lekci s Alicí potěšíte své srdce a oběhový systém jemným čchi-kungem a meditací, které vás do hloubky uvolní a zklidní.

Protahování a hravý pohyb pro volnost fascií

V pondělí 27. května 2024 v 18,30 h v živé lekci a Alicí uvolníte tělo a vytvoříte v něm prostor pomocí protahování a malých opakovaných pohybů, které vytváří volnost a prostor v systému fascií, kudy v těle proudí energie.

Nebeský pilíř páteře

Ve čtvrtek 16. května 2024 v 18,30 h v živé lekci s Alicí zbavíte páteř napětí a ztuhlosti a rozproudíte energii v páteřním kanálu čchi-kungem inspirovaným pohyby zvířat a přírody.

Pohyb, uvolnění a prohřátí kloubů

V pondělí 29. dubna 2024 v 18,30 h v živé lekci s Alicí rozhýbete hlavní klouby v těle a zapojíte svaly, které klouby pohybují. Oživíte a uvolníte tím části těla, které máte ztuhlé a v napětí.

Čchi-kung pro zdravé srdce a laskavost k sobě i druhým – víkendový kurz s Alicí a Pavlem v Koutech

Zveme vás na víkendový kurz s Alicí a Pavlem ve dnech 19. – 21. 4. 2024 v Hotelu Kouty. Jako předplatitelé Umění energie od nás dostáváte slevu 200 Kč s kódem LSK24, který je třeba zadat při objednávce. Více informací o kurzu najdete na https://orelvhnizde.cz/vikendove-kurzy-cchi-kung/kurz-cchi-kung-laskave-srdce-kouty-duben-2024/. Těšíme se s vámi na viděnou v Koutech 🙂

Děkujeme za vaši podporu v roce 2023 a těšíme se na pokračování s vámi ve světě Umění energie v roce 2024 :-)

Čekají na vás další nové lekce, vylepšení některých starších lekcí a hned několik nových programů, podle kterých na sobě můžete pracovat tématicky. A samozřejmě i 4 víkendové kurzy. Na ten ve dnech 23. – 25. 2. 2024 se budete moci přihlásit už začátkem ledna. Všechny potřebné informace dáme včas na náš Facebook a pošleme emailem. Ať se vám hezky cvičí, je vám se sebou samými dobře a máte ze sebe jen ten nejlepší pocit 🙂 Alice a Pavel

Živé lekce v říjnu a v listopadu 2023 na Umění energie

Připojte se v říjnu a v listopadu k živým lekcím s Alicí a podpořte své zdraví. 16. října splní Alice vaše přání a pomůže vám vytvořit více pohodlí v kříži a bedrech pomocí jemných pohybů z jógy a čchi-kungu. V pondělí 23. října podpoříte své plíce a zlepšíte dýchání očisťujícím čchi-kungem pro plíce. 13. listopadu se můžete těšit na jógu pro otevřený hrudník, lehká ramena a paže a průchozí meridián plic. 27. listopadu si s Alicí zacvičíte kompletní sestavu 18 forem. Máte se na co těšit, tak se určitě připojte.

Víkendový kurz v Koutech – září 2023

Zveme vás na první víkendové cvičení s Alicí a Pavlem v Hotelu Kouty, které se koná od 15. do 17. 9. 2023. Tématem je síla středu – Vyživující čchi-kung pro spokojenou slezinu a žaludek. Jako předplatitelé Umění energie získáváte lepší cenu se slevovým kódem JVS23. Bližší informace a přihlášku najdete na https://orelvhnizde.cz/vikendove-kurzy-cchi-kung/kurz-cchi-kung-jak-byt-ve-svem-stredu-kouty-zari-2023/. Těšíme se na vás!

Pružná síla bambusu – čchi-kung pro omlazení jater, šlach a fascií

1) Zveme vás na další živý víkend s námi ve dnech 28. – 30. 4. 2023 s názvem Pružná síla bambusu – čchi-kung pro omlazení jater, šlach a fascií. Na ceně ušetříte 300 Kč při platbě do 31. 3. 2023 a k tomu ještě dalších 200 Kč při použití vašeho kódu pro aktivní předplatitele Umění energie. Stačí v přihlašovacím formuláři napsat do políčka slevového kódu PSB23 a kliknout na Uplatnit. Těšíme se na vás! Ať se vám hezky cvičí! Alice a Pavel (více informací a přihláška na https://orelvhnizde.cz/vikendove-kurzy-cchi-kung/kurz-cchi-kung-pruzna-sila-bambusu-duben-2023/#)